• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Bródy János ráadás koncert Szolnokon!

Aki szereti a zenét annak bizonyára nem kell bemutatni a zenészlegendát. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes és zeneszerző 2017.október 14.-én ráadás koncertet ad Szolnokon az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.


Zenei karrierjét a ’60-as években kezdte amikor is bekerült az Illés-együttesbe ahol Szörényi Leventével számos olyan zenének a szerzője lett melyeket azóta is kívülről fúj mindenki. Később az Illés-együttes feloszlása után új zenekar alapítottak Fonográf néven. Ebben az időszakban jöttek létre olyan színpadi művek is mint a Kőműves Kelemen vagy éppen az István, a király.

Első lemeze 1980-ban jelent meg Hungarian Blues néven. Ezen olyan azóta már ikonikussá vált dalok voltak mint például a Földvár felé félúton vagy a Mama Kérlek. Az első albumot, második majd harmadik követte.
2006-ban a 60.születésnapján a Madách színházban köszöntötték fiatal tehetségek akik a saját szerzeményeit adták elő. A pályafutása során kiérdemelte a Fonogram-díjat valamint dupla platina lemezzel is jutalmazták az énekest.

A ráadás koncertre az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ jegypénztárában lehet vagy ide kattintva online is megvásárolhatja jegyét.

Oszd meg

Leave a reply