• facebook
 • soundcloud
 • youtube


AC/BC, The Moorders, 5 YARDS – 2011.02.04. – Koncert az Ifiházban


Idő: 2011.febr.04.
Hely: Szolnok, Ifiház (volt Borostyán Művelődési Ház)
Fellépők: 5 YARDS, The Moorders, AC/BC
Belépő: 400 Ft

Oszd meg

82 hozzászólás

 1. csik gabor · 2010-12-31

  sziasztok!
  holnap buszt inditunk egy metropoliszba.aki el akarja hagyni ezt a porfeszket megteheti, felsegitjuk.a szolgaltatas ingyenes.indulas reggel 9:00, vasutallomas.ugy csomagoljon, h csak oda.

  ui.:ja! en nem megyek.

  aki szivesen marad annak boldog ujevet kivan egy porfeszeklako.

 2. drlazi · 2010-12-31

  Gabi,
  Ez most kivételesen vicces volt :))

 3. balázs85 · 2010-12-31

  noh akkor most h mindenki kiverte a faszát a másikra virtuálisan, most lehetne azt mondani, h ok, ezt is kiveséztük!

  Egy gondolat: ha ír vki valamit valamiről, mondjuk erről a városról elmondja a Zoli a véleményét, akkor azt miért veszi magára kb mindenki? Én is itt élek, meg még sokan..miért vette magára az aki magára vette? holott akinek nem inge az ne vegye fel mert szarul fog állni rajta, pacuhás lesz :)

  Ennyi voltam idén, remélem jövőre több jó téma is lesz, mint az h fikát dobálunk!

  Písz!

  Ui.: Szexelj ne háborúzz… de mindenképp igyál!

  Balázs voltam!!

 4. csik gabor · 2010-12-31

  emberek ez nem vicc volt.
  a busz tenyleg megy

 5. Mao · 2011-01-01

  új év alkalmából lelehetne állni. már vissza sem tudom olvasni hogy ki mit kire mire mit miért reagál le :D

 6. drlazi · 2011-01-01

  Nehéz úgy újévi fogadalmat tenni, hogy annak minden egyes mondata egy konkrét személy ellen irányul és süt belőle a gyűlölködés.
  Örömmel látom, hogy én lettem a szolnokzene legalább 7-8 főt számláló lelkes olvasóinak első számú célpontja. Balázsra kellett volna hallgatnom, aki mindezt előre megjósolta.

 7. Farkas Robi · 2011-01-01

  Tévedsz Zoli!!!Tényleg tévedsz!!!!

 8. Pabar · 2011-01-02

  huh ez így évzárásnak “szép” volt. én tényleg nem akarok beleszólni, de minket meg az emberek 3/4-e “dzsászkaszamnak” ejt, és ezt elég nehéz javítani mert nem írhatom a plakátra, hogy ejtsd: jászkászám. mindegyis, majd eljönnek a koncertre és meghallják, hogy nem úgy van.

  na békességet, meg minden jót 2011-re az összes szolnokzenésznek és nemzenésznek:D

 9. Firka · 2011-01-03

  Iván.
  Értem mit akarsz mondani, és nem is azért írtam be, hogy szítsam a dolgot. Szítottam én eleget anno szolnoksztorin, ha emlékszik itt valaki még, és az a vicc, hogy az sem értették, csak nagyon kevesen, pedig eléggé sokan olvasták az ottani írásaim. Rájöttem, hogy nekem nem előnyös semmire kommentelnem úgy igazán őszintén (őszinte alatt nem trágárt vagy egyebet értek) mert egész egyszerűen nagyon kicsi a célközönsége a véleményemnek, akik értenének is. Így inkább magamban tartom, és a haverjaimmal beszélem meg. Nem írok pusztán azért, hogy írjak. Ha koncertezünk, beküldöm, ha nagy ritkán érdemesnek tartom (nem azért, mert lenéznék bármit is itt) hozzászólok egy-egy témához. Az én véleményem sokak számára indokolatlan, és erős lenne nagyon sok témában. Rájöttem rég. Az én fórumom ezek megvitatására más körökre szorítkozik, ahol nem a torkomnak esnének esetlegesen (gyakran) érte, hanem kulturált módon meg tudjuk vitatni a másik nézőpontot is, legyen az akármilyen radikális is. Ezért nem írok ide túl sűrűn. Nincs rá okom. Viszont ha 5-6 balhé helyett 1 lenne csak, lehet, hogy kevesebb komment lenne, de talán valóban érdekfeszítő témákról, és nem a véletlenségből ejtett szóközök és nagybetűk körül forogna 40-50 hozzászólás. És ha csend lenne, még az is jobb, mint az értelmetlen, néhol véleményem szerint gyerekes vita. …na most ez biztos nagyon erős lesz néhány mély-szolnokzenésnek. Élő példa lesz ez az előbb leírtakra. Csak gondolja ezt át minden, magát kicsit is józan gondolkodásúnak tartó fórumozó. God bless the szolnokzene.

 10. mivan · 2011-01-03

  Én emlékszem a szolnoksztoris blogra,igen szórakoztató volt:-D
  És amit leírtál,az tökéletesen rendben van,és abszolút tiszteletben is lehet tartani,különösen azt,hogy ha az ember tudja magáról,hogy erősen undergound a nagy többségi véleményekhez képest,akkor meggondolja,hogy ezt hova és főleg kikel osztja meg.

  A másik dolog meg inkább egy általánosabb felvetés,az is,amit én írtam,az is,amit Te:lehet-e és főleg kell-e olyan fórumnak lennie,ami Szolnoki Zenészeknek szól.
  Hogy a Szolnoki Zenészség az egy “valami”,ami feltétlenül össze meg ideköt embereket,vagy csak egy helységnév + tevékenység jelölése?

  Franc tudja,én se tudok erre válaszolni konkrétat.

  Egy dolog számomra azért tutti:mióta ez a cucc itt van,az ide írogatók keresik egymást ilyen-olyan okokból,koncerteken,ha valakinek valamire szüksége van,stb. Attól függetlenül,hogy igen,egyébként sokszor felesleges dulakodás van itt,amiben olykor nekem is van részem.

  Nem tudom pontosan,mi a bánatot akartam ezzel:-D,de én ebben egyfajta közösséget csak érzek,még az oktalan marhaságok ellenére is.
  És ezért igyekszem megismertetni ezt a dolgot másokkal is.Ha ez az egész másra nem is lenne jó,csak arra pl,hogy én,az idősebb tudjak Rólatok,jóval fiatalabbakról,és talán viszont is,már akkor is van valami értelme ezt a Fórumot csinálni,meg ide írogatni.

 11. Farkas Robi · 2011-01-03

  Köszönöm Iván! Nekem is ilyen gondolataim vannak a témához kapcsolódóan!
  üdv.:Farkas Robi

 12. drlazi · 2011-01-03

  Az értelmetlen vitánál már csak egy viccesebb dolog van: azon vitatkozni (vagy egyetérteni, tökmindegy), hogy van e értelme vitatkozni…

 13. mivan · 2011-01-03

  Ezt hol olvastad?Lemaradtam erről a vitáról:-D

 14. Horváth Attila · 2011-01-03

  Iván, ez jól esett.

 15. lakabjaci · 2011-01-03

  szóval Firka te is egyike voltál azoknak a galád mód beállított embereknek, akik az Innye G*ci c. remekművünket újra feldobta a youtube-ra :D

 16. Sándorfi Viktor · 2011-02-03

  Emlékeztető. :D

 17. Sándorfi Viktor · 2011-02-05

  Le a kalappal mindenki előtt.

  A zenekarok nagyon rendben voltak. A hangosítás jó volt. Voltak a nézőtéren (néha annyian, hogy már csak a hangfalak mellett jutott hely). A szervezés korrekt volt.

 18. drlazi · 2011-02-05

  Köszönjük mi is mindenkinek, aki tegnap megjelent és be is nézett a zenekarok koncertjeire.

 19. mivan · 2011-02-05

  Mi magunk is mindenkinek köszönjük,aki ott volt.
  Ami nekem fontos,az annyi,hogy magánszervezésben is lehet sikeres bulit csinálni,jó kis békebeli este volt,minden működött,és innen,a fórumról is sokan ott voltak,zenészként,közönségként,dobosként:-))

  Köszi mindenkinek.

 20. 5YOCTamás · 2011-02-16

  Üdv, Mindenki!

  Először is: Nagyon nagyon jó volt a koncert. Köszönöm mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy ez létrejöjjön!
  Nem szoktam túl gyakran erre járni, csak annyira használom a hálót, hogy ne maradjak nagyon le a történésekről. Elolvastam mind a 8…akárhány hozzászólást.:)
  Viktor: Legutóbbi megjelenésem valóban nem dicséret volt. Az nem jelenti azt, hogy nem építő jellegű.
  Azóta nem jártam erre, szintén hallottam csak, hogy mi történik errefelé.:) Hát sajnos nem oldódtam annyira attól, hogy személyesen is megnéztem közelről, mint a fenti esetet követő találkozáskor.
  A művészek ne dobálják egymást!
  Én a véleményemet írtam le, amit akkor sajnáltam, hogy olyan, de igaz volt. Azóta a formáció tök jó dolgokat is csinál (A Threesome). Ha rosszul írtam volna le, bocs! Nyugodtan hívhattok innentől kezdve Tormásnak. (Ez is csupán az apróságok felnagyításához való tehetségünk paródiája, nem rátok irányul).
  A baj az, hogy egyfolytában, mindenki megsértődik. Nem értjük egymást, hiszen nem is ugyanaz a világ vagyunk. Mindenki más. Ezt csak szóban mondtam el Zolinak, de Viktor felbuzdított, hogy ha már itt vagyok, mondhatnék valami értelmeset is.
  Nem tudom, mi az, amire törekszünk ilyenkor. Hogy valakin letöltsük a kisebbségi komplexusainkat? Hogy kimondjuk másnak azt, amit a velünk élőknek nem merünk, mert nem oltjuk ki a problémákat a keletkezésük pillanatában, amikor még gyengék?
  Mindenkinek megvan az oka veszekedni. Társaság, közösség viszont csak akkor lesz ez, ha van egy közös cél, amiről mindenki állítja, hogy a sajátja, ugyanakkor másokkal közösen törekszik az elérésére. Nem magunkról mondjuk a dolgokat, hanem rólunk, stb.
  Szolnok: Nekem is túl sok alkalommal az jön ki a számon, mint sokaknak. Rengeteg negatív élményem volt itt. Olyan elképesztően rejtetten, titkoltan elkeserítő dolgokat láttam, tapasztaltam itt emberség szempontjából, amit sehol…
  De valójában nem rosszabb itt sem, mint máshol. Talán emberileg nehezebb, mert itt láthatóan kicsit érzékenyebbek lehetnek az emberek, vagy jobban kutatnak a problémák után…a neveltetés, a minták…és mi csak veszekszünk tovább, mint az elődeink, akiket így akartak egymástól távol tartani. Viszont, amikor észreveszem, hogy azt is csak én kreálom magamban, hogy emiatt ezek az emberek “szarabbak”, és emiatt indulat indul el :) bennem, eszembe jut: Ismerjem el, mi, ki vagyok és milyen. Miért? Mert igenis van mit változtatni magamon(elsősorban), és a környezetemen. Ha elfogadjuk ezt, elkezdünk erre figyelni, akkor megszűnik a veszekedés, ami nem más, mint mentségek keresése arra, hogy miért nem változtatok magamon, és a másiknak meg miért kéne. Csak mert ez a könnyebb…ezt szokták mondani, de nem tudom, kinek könnyebb ez. :D Szóval a háború – amiről és ellen Balázs is szólt – nem egyoldalú. Az efféle meg főleg nem. Akit megbántanak, annak még mindig van esélye arra, hogy kioltsa a burjánzó harcot azzal, hogy nem sértődik meg, és nem enged teret az egésznek. Nekem bejött. Kicsit fura embert lehetne így összerakni azok véleményeiből, akik valaha résztvevői voltak az életemnek. Viszont nekem pont elég, hogy én tudom, ki vagyok. Én. Há! :D Tehát elvesztettem a világ rólam alkotott képét, viszont cserébe megkaptam önmagam.
  Hajrá mindenki! Peace!

Leave a reply