• facebook
  • soundcloud
  • youtube


A Tisza partján újra nyár lesz

Az Aba- Novák Agóra Kulturális Központ idén is megrendezi hagyományos Tisza – parti Nyár című rendezvénysorozatát. Városunk lakói esténként, három hétvégén át szórakozhatnak a Hild téren.

Július 15-16.
Akikért a zene szól Emlékkoncertet rendezünk július 15-16-án, az égi zenekarba távozott szolnoki zenészek tiszteletére. Nagy örömére szolgál az Aba-Novák Agóra Kulturális Központnak, hogy felkarolhatta a nemes kezdeményezést. Szolnoki és a városból elszármazott zenészek közreműködésével igazi örömzenélést és egyedi formációkat láthat és hallhat a kedves érdeklődő közönség a László Béla és az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ társszervezésében. Az Emlékkoncert mellett búcsúkoncertet ad a város legnépszerűbb zenekara, a több mint 50 éves Integrál.

Július 23.
Július 23-án, szombaton folytatódik rendezvényünk 17:00 órától 24:00 óráig. Ezen a délutánon lesz Zumba Mezei Eszterrel, majd fellép a Maxisun. Az est sztárvendége a Kállay Saunders Band lesz éjfélig, pedig Dj Eszenyi gondoskodik a jó hangulatáról.

Július 30.
Ezen a szombaton már délután 15 órakor megkezdődnek a programok. Lesz Garage Fesztivál. Fellép Ed Philips and the Memphis Patrol valamint fergeteges koncerted ad a köze 40 éves Karthago. Éjszaka utcabál Dj Hám Tibivel.

Forrás: http://www.agoraszolnok.hu/rendezvenyeink/tiszaparti_nyar_169

Oszd meg

Leave a reply