• facebook
  • soundcloud
  • youtube


A Lehetőségek Tárháza – AZTaQ tehetségkutató 2017.06.10.


Bár még viszonylag messze van, az ilyesmit nem árt időben megszellőztetni. 2017. június 10-én Törökszentmiklóson szervezik meg először az AZTaQ Tehetségkutatót. Tisztában vagyok vele, hogy sokan csalódtak a tehetségkutatókban, de az alulról induló kezdeményezések sosem szoktak rosszul elsülni. Mikor én legutóbb ilyenen jártam az egyik legjobb koncertünk volt abban az évben. És ne feledjétek, hogy a fórum az mindig fórum marad. Abból senkinek sem lett baja, ha a zenéje eljutott hivatalosabb berkekbe is. Éljetek a lehetőséggel! Jelentkezzetek! A feltételeket és egyéb információkat megtaláljátok a facebook esemény alatt is, de tudjuk, hogy nem mindenki függ rajta.

Indulási feltételek:
– csak saját szerzeményekkel, amelyek szövege, ha angol nyelvű a versenynapokon magyarra fordított változatát a zsűri számára kérjük csatolni
– stílusirányzatokat nem szabunk meg, egyetlen kikötése van a produkciónak, hogy hangszeres legyen
– a zenekarok nem rendelkezhetnek kiadók által kereskedelmi forgalomban kapható hanghordozóval

A jelentkezés 2017. március 1-jén indul és 2017. május 26-ig tart. A jelentkezési lap a Kulturális Központ honlapjáról tölthető le:
www.ivk.hu és az aztaq.torokszentmiklos@gmail.com e-mail címre kell vissza küldeni.

Nevezési díj nincs!

A verseny menetrendje:
A beérkezett nevezésekből (hangzó anyagok) előzsűrizés történik. A rostán fennmaradó csapatok 2017. június 10-én élőben versenyeznek majd. Egy zenekar 20-25 perces műsorral mutatkozhat be a színpadon. A tehetségkutató az Ipolyi Kulturális Központban zajlik.
A zsűri értékelési szempontjai:
– hangszeres tudás 0-10p
– szöveg, mondanivaló 0-10p
– egyediség 0-20p
– színpadi összkép 0-10p

Nyeremények:
– Fesztivál fellépési lehetőség a Törökszentmiklóson zajló nagy városi rendezvényeken.
– A győztes indulási jogot szerez az ÖRÖM A ZENE 2017. évi döntőjében, ahol a fődíj egy 1 millió forintos hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzési támogatás a HANOSZ tagjainak kínálatából.
 

Oszd meg

Leave a reply