• facebook
  • soundcloud
  • youtube


2010 szerkesztője: Sándorfi Viktor!

Az olvasósereg döntése egyértelmű volt, hogy a negróhajú kollegánk legyen 2010 szerkesztője! Emberünk 1986-ban született, jelenleg Törökszentmiklóson van a boszorkánykonyhája, és 3D-s laborvezetőként dolgozik, amikor nem zenél vagy épp hírez. 2009 óta erősíti a szolnokzene.hu gárdáját, jelenleg párkapcsolatban él, mely – elmondása szerint – erősen heteroszexuális. Bevallottan ateista, de inkább beszéljen Ő maga, lássuk hát, hogyan látja az elmúlt évet Sándorfi Viktor!

szolnokzene.hu: Szervusz kedves Viktor, azon apropóból beszélgetünk, miszerint te lettél 2010 szerkesztője! Gratulálok! Hogyan érint az eredmény?
Viktor: Jól esik. Igazából nem tudom mire vélni, de jól esik. Ha kívülállóként szemléltem volna az eseményeket, én biztosan másra voksoltam volna.
szolnokzene.hu: Mit gondolsz, mi az, ami miatt ennyire meggyőző fölénnyel értékelték a szolnokzene.hu-n a munkádat?
Viktor: Ezen én is elgondolkoztam, beszéltem is néhány ismerőssel erről. Talán az, hogy sok zenésszel tartottam a kapcsolatot ebben az évben (személyesen, a szolnokzenén keresztül és akár telefonon is).
szolnokzene.hu: Véleményeznéd nekünk a szolnokzene.hu-t? Mit jelent számodra ez az oldal?
Viktor: Azon túl, hogy ez egy non-profit oldal, azt hiszem, sok dolgot jelent. A helyi életet kicsit felráztuk az utóbbi egy évben és ez mindenkinek köszönhető. Persze van itt balhé, vagy műbalhé is, de azt hiszem összességében kezd összekovácsolódni a megyei zenész bagázs. Néha kicsit sok a negatív párbeszéd. Néha kevés idő jut az oldalra. Néha kicsit én is elveszítem a fejemet, de többnyire pozitív hatással van a zenészekre az oldal. Remélem, hogy több laikust is sikerül majd aktív látogatóvá tenni. Kicsit a zenészek oldala lett, pedig – ha jól tudom – nem csak ennek lett szánva.
szolnokzene.hu: Hogy telt számodra a 2010-es év? Mi volt számodra az év eseménye/zenekara/vitája? Esetleges negatív pontok, amikre nem szivesen emlékszel?
Viktor: Az utolsó két kérdésre több okból nem válaszolnék. A 2010-es év elég érdekesen telt. Három munkaköröm volt az évben, az előző főnököm rács mögött ül, a párkapcsolatom rendben, a zenekaraim kicsit lehetnének aktívabbak, rengeteg új ismerősre tettem szert a szolnokzene.hu által is, aminek rendkívül örülök. Az év eseménye talán a tehetségkutató volt. Rengeteg embert megmozgatott, motivált. Az év zenekara? Ezt a titkot megtartom magamnak. :D A negatív dolgokkal kapcsolatban meg annyit szeretnék írni, hogy ideje a pozitív dolgokra, jó hangulatú kommunikációra koncentrálni. Ezt ne vegye senki magára, ezt magamra is értem, ha kell, személyesen is kifejtem majd azoknak, akikkel találkozom legközelebb.
szolnokzene.hu: Beavatsz minket a jövőbe? Milyen terveid vannak 2011-re, miket várhatunk tőled az oldalon?
Viktor: Bárcsak a jövőbe látnék! Sajnos, vagy nem sajnos kevesebb időm jut az oldalra, ezt már említettem is. Amikor tehetem, szívesen tartom a kapcsolatot a zenekarrokkal, frissítem a híreket, néha beszállok melléd egy-egy kritika írásába is. Azt hiszem, Mao már dolgozik az új oldalon. Sok jó ötlet összegyűlt, lesznek változások. Nem akarok se ígérgetni, se poénokat lelőni, de biztosan lesz egy-két jó mozzanat 2011-ben.
szolnokzene.hu: Mint azt oly sokan tudják, jómagad is zenész vagy. Mi újság a színpaddal, milyen zenekarokhoz köthetünk téged mostanság?
Viktor: Még vitatkozom azon egy-két emberrel, hogy csak dobos vagyok-e, vagy már zenész is… :D Az viszont biztos, hogy jelenleg beleástam magamat a zeneelméletbe (jobban, mint eddig). Ha minden jól megy, akkor Dian Robival végre életre keltjük az elektromos zenekarunkat, a RafinArt Triót, amiben Bujdosó Laci lett az új basszer. Lett egy új, friss zenekarom is, akikkel már elkezdtünk ténykedni feldolgozásokon és saját ötleteken. Nem mondok neveket, még egy kicsit hírzárlat van. Kicsit pop-osabb lesz, mint amit tőlem megszoktak eddig. :D A saját dolgaimmal is foglalkozom végre. Újra elkezdtem számokat írni, sokat dobolok, rengeteget töröm a fejemet új ötleteken, zenei megoldásokon. Újra elkezdtem számokat írni, sokat dobolok, rengeteget töröm a fejemet új ötleteken, zenei megoldásokon. Ha minden jól megy, idén hallható lesz néhány szerzemény, de nem akarok hazudni. Gyűjtőmunkában vagyok, kidolgozom a régi és új ötleteket, talán még az ének mikrofonom is előkerül, mint régen.
szolnokzene.hu: Végezetül köszönöm hogy a rendelkezésemre álltál, és még egyszer gratulálok a kitüntető címhez! Valamit az utolsó szó jogán?
Viktor: Én köszönöm. Neked is és mindenkinek. Tényleg nagyon jól esik. Igaz, hogy kifakadtam nem is olyan régen, de azt hiszem, ez bőven ad ahhoz motivációt, hogy a szabadidőmben az oldallal is foglalkozzak. Horváth Attis még nem tudja, de 2011-ben dupla annyit fogok keresni az oldallal, mint 2010-ben. ;) Üdv mindenkinek!

Oszd meg

Leave a reply