• facebook
  • soundcloud
  • youtube


10 éves a Decadence zenekar! Születésnapi buli Karcagon! 2009.12.26 Karcag Ifi-Ház

10 dkg DANCE
Azaz tíz éves a Decadence zenekar!

1999-ben alakultunk Afterlife néven… …by (Hury)
Ez úton ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem mindenkinek, aki bármilyen szinten is támogatta, segítette, vagy épp csak nyomon követte a zenekar eddigi munkásságát!
Nagyon hálásak vagyunk, hogy eddig eljuthattunk, s azt csinálhattuk, amit igazán szeretünk!
Hálánk jeléül egy születésnapi zsúrt szervezünk, s mindenkit szeretettel várunk december 26-án 20 órától Karcagon az Ifjúsági Ház koncerttermében!
Sok meglepetés és karácsonyi zúzás vár rátok!(szolid áras büfé, igényes környezet)
Előzetesben néhány szösszenet: A hangulat izzításáról kazincbarcikai és székesfehérvári barátaink a Mytra és a Scandic Pop zenekarok gondoskodnak! Előástuk az ős Decadence tagokat Vass Imi (Ex, Locust on the saddle), Soós Kalmi, Kiss Gabi, Balogh Bandi, egyaránt megelevenednek egy-két dal erejéig! Nagy köszönet érte!
Az est fényét Betty (Charybdis), Lanyi (Vissza), Maci (Dying Wish), Vasi (Stardrive ex) is emelni készül, így kellően színes és tartalmas produkcióban lehet része a látogatóknak.
A Somewhere in the night demótól a Bitter Rain-ig fogjuk eljátszani a jelentősebb szerzeményeket! A koncertről DVD felvétel készül, s a jövő évben elkészülő videoklipünk anyaga kerül rögzítésre Papp Pista barátunk jóvoltából! (Tehát ha szeretnéd magad a klipünkben viszontlátni, nincs más dolgod, mint eljönni, s zúzni velünk együtt).
Elkészültek az új pólók, melyek már az új logóval vannak ellátva, több színben, fazonban és méretben, illetve a Bitter Rain lemezünkhöz is készült borító mintájú póló, melyből tekintettel a jubileumra akciót hirdetünk: minden pólóhoz 1 ajándék cd! (természetesen a készlet erejéig)
„Hasi tasi nem kér kódot
Decadencetől vegyél pólót”

Mindenkinek a Legjobbakat!
Boldog St.reggelt!
Találkozunk a koncerteken!

decadence@decadence.hu
www.decadence.hu

Raci

Oszd meg

Leave a reply